Zodia Taur

Zodia Taur

Dacă Soarele se găsea în constelația Taur la momentul nașterii tale, oamenii vor spune că te-ai născut în zodia Taurului. Taurul este al doilea semn al zodiacului și este guvernat de planeta Venus

Poziția Soarelui în harta noastră natală ne oferă indicii despre vitalitatea noastră și despre percepția noastră de sine, având un impact foarte mare asupra casei în care va fi poziționat în harta noastră natală.

Soarele reprezintă energia de tip masculin și de multe ori face trimitere la tatăl nativului. În plus, Soarele este strâns legat de nivelul nostru de încredere în forțele proprii, guvernându-ne personalitatea și, în mod special, ego-ul. Când Soarele se găsește în semnul Taurului, energia sa masculină se va îmbină cu energia venusiană specifică semnului Taur, așadar, acest nativ va percepe realitatea printr-un filtru venusian, fiind atras de lux și de lucruri de o calitate superioară. Această atracție îl va determina să-și concentreze energia vitală pentru a acumula cât mai multe bunuri de calitate și pentru a trăi în confort.

Tauri tind să-și întărească încrederea în sine prin intermediul a ceea ce posedă.

Nativii cu Soarele în Taur sunt persistenți și capabili să muncească din greu pentru a-și atinge obiectivele, adorând recompensele de ordin material. Acești nativi tind să-și întărească încrederea în sine prin intermediul a ceea ce posedă. De cele mai multe ori, nativii cu Soarele în Taur tind să fie posesivi nu doar cu bunurile lor, ci și cu oamenii apropiați lor. Deși sunt mai lenți de felul lor, au capacitatea de a munci într-un ritm constant și susținut, înregistrând progrese în propriul lor ritm. De multe ori, acești nativi sunt nevoiți să depună mult efort și să dedice mult timp pentru atingerea unui obiectiv, însă, odată atins, au o abilitate naturală de a se bucura sincer de rodul muncii lor.

Nativii cu această poziție a Soarelui se concentrează pe creșterea avuției lor; indiferent că vorbim despre florile din grădina lor, banii din cont sau despre cercul lor social, în ochii lor, progresul este sinonim cu înmulțirea. Din punct de vedere financiar, Taurii au tendința de a economisi pentru zile negre, o rezervă de bani în cont fiind foarte importantă pentru ei. Pentru a-și atinge obiectivele, aceștia se vor baza, de cele mai multe ori, pe tactică, strategie și muncă, nesimțindu-se confortabili în a se baza pe noroc și a lăsa lucrurile la voia întâmplării. Dintre toate semnele zodiacale, Taurii se împotrivesc foarte mult schimbării, indiferent de natura acesteia.

Nativii cu Soarele în Taur prezintă o tendință puternică de a colecționa obiecte frumoase și au abilitatea de a aprecia oamenii frumoși și locurile frumoase.

De regulă, aceștia au un simț estetic dezvoltat și apreciază frumusețea în toate formele sale, acest fapt datorându-se influenței planetei Venus. Prin urmare, nativii cu Soarele în Taur prezintă o tendință puternică de a colecționa obiecte frumoase și au abilitatea de a aprecia oamenii frumoși și locurile frumoase. De cele mai multe ori, fascinația lor pentru persoane, obiecte sau locuri frumoase se transformă într-o dorință de a poseda obiectul fascinației lor. Taurii sunt, de asemenea, foarte senzuali și hedoniști, aceștia bucurându-se de sex, mâncare bună, băuturi fine, tratamente corporale etc. În plus, planeta Venus va înzestra nativii cu mult șarm și carismă, iar în cazul femeilor, acestea se vor bucura de un corp frumos: șolduri rotunde, sâni apetisanți, obraji plini etc. Cu toate acestea, e foarte posibil ca apetitul lor să le cauzeze și probleme cu greutatea. Încăpățânarea este cea mai pregnantă trăsătură negativă a caracterului lor, Taurul fiind un semn zodiacal fix.

Carierele cele mai potrivite pentru nativii acestei zodii pot fi găsite în finanțe, producție și agricultură. În plus, acești nativi pot excela în domeniile guvernate de planeta Venus: artă, frumusețe, programe de îngrijire corporală sau orice serviciu de lux. Dacă Soarele este bine aspectat de alte planete în harta nativului, acesta își va percepe tatăl ca fiind stabil și o persoană pe care ceilalți se pot baza, dar dacă, din contră, Soarele este aspectat negativ, nativul își poate percepe tatăl ca fiind un om materialist, lipsit de viziune de ansamblu asupra vieții. Deși poziția Soarelui în harta unui nativ este foarte importantă, este o greșeală să considerăm că este singura influență asupra temperamentului și a personalității acestuia.

Dacă ești curios să afli mai multe despre propria persoană, îți recomandăm consultarea întregii tale hărți astrologice. 

Comandă o hartă natală

Add a comment

*Please complete all fields correctly

Te-ar putea interesa și

zodia gemeni
Posted by Alexandra | mai 15, 2018
Zodia Gemeni
O persoană născută în perioada 21 mai - 21 iunie va avea Soarele poziționat în semnul Gemeni, iar noi obișnuim să spunem despre o astfel de persoană că este un...
Horoscop luna aprilie
Posted by Alexandra | aprilie 2, 2018
Horoscop luna aprilie
Actorii principali ai lunii aprilie vor fi Mercur, Marte, Jupiter, Uranus, Pluto și asteroizii Chiron și Eris. Mercur va fi retrograd pe tot parcursul lunii aprilie, formând o conjuncție atât...
Cele 4 elemente în astrologie Foc, Apă, Pământ și Aer
Posted by Alexandra | februarie 28, 2018
Cele 4 elemente în astrologie: Foc, Apă, Pământ și Aer
În mod tradițional, practica astrologiei recunoaște 4 elemente principale: foc, apă, pământ și aer. Primii pași în analiza unei hărți natale constă în identificarea ponderii celor 4 elemente în harta...