Introscop este numai despre tine, noi suntem...

 • 01.
  Cine suntem? Alexandra și Cristina. Având Mercurul și Martele în Scorpion, suntem pasionate de astrologie încă din liceu. Avem o experiență de 10 ani în realizarea și interpretarea astrogramelor.
 • 02.
  Ce facem? Realizăm, analizăm și interpretăm hărți natale pentru oricine își dorește să se cunoască mai bine.
 • 03.
  Cum? Cu ajutorul cărților de specialitate, a unui software specializat, și desigur, cu multă răbdare și atenție la detalii, îți livrăm hărți natale și interpretări detaliate ale aspectelor tale personale.
 • 04.
  De ce? Deoarece ne dorim să te ajutăm să te descoperi. Luna în Pești ne face destul de introvertite, iar consultațiile față în fața ne sunt dificile. De aceea am ales calea internetului pentru a-ți fi aproape, chiar și de la distanță.
 • 05.
  Cu ce nu te putem ajuta? Nu îți vom putea spune care sunt șansele tale de a lua un interviu mâine, nici dacă luna viitoare îți vei schimba locul de muncă. Nu scriem horoscopul zilei ori al lunii, ci horoscopul personalității tale și al apropiaților tăi.

De ce să ne alegi pe noi?

O ABORDARE MODERNĂ

Aducem astrologia în secolul 21 cu o abordare modernă, prietenoasă și ușor de înțeles. Rapoartele noastre complete ating fiecare aspect din viața ta și te sfătuiesc ce trebui întărit ori eliminat.

ASTROGRAME PERSONALIZATE

Fiecare raport astrologic creat de noi este 100% personalizat și cuprinde elemente, atât pozitive, cât și negative specifice persoanei căreia i se adresează raportul, dar și direcțiile recomandate de urmat.

INTERPRETĂRI COMPLETE

Majoritatea astrogramelor oferă interpretări legate de aspectele planetare majore. Noi îți vom detalia fiecare aspect planetar în parte, indiferent cât de minor sau nesemnificativ ar putea părea.

ACCES NELIMITAT

Odată ce ai achiziționat un raport realizat de noi, acesta va rămâne în posesia ta pentru totdeauna. Astfel ai posibilitate să îl consulți pe îndelete și vei putea reveni la el ori de câte ori vei simți nevoia.

ACURATEȚE

Pentru calcularea pozițiilor planetelor folosim unul dintre cele mai moderne și competitive software-uri existente pe piață pentru ca tu să ai parte de un raport astrologic complet și de calitate.

ATENȚIA LA DETALIU

Fiecare aspect contează pentru noi, așadar, suntem atenți la detalii și ne luăm angajamentul că îți vom livra un raport cât mai exact, chiar dacă asta îl face destul de stufos 🙂 .

Cu ce vrei să începi?

Hartă natalăSinastrieKarma

Citeste și ultimele noutăți din blogul nostru

Originile astrologiei
Originile astrologiei

Conform dovezilor cunoscute, astrologia a luat naștere în Babilon. Babilonienii realizau și apoi consultau hărți astrologice în încercarea de a...

Utilizarea astrologiei în medicină
Utilizarea astrologiei în medicină

În vremurile vechi, oamenii credeau că planetele au o influență și asupra funcțiilor corpului omenesc. În multe cazuri, doctorii se...

Cele 4 elemente în astrologie Foc, Apă, Pământ și Aer
Cele 4 elemente în astrologie: Foc, Apă, Pământ și Aer

În mod tradițional, practica astrologiei recunoaște 4 elemente principale: foc, apă, pământ și aer. Primii pași în analiza unei hărți...