Hartă și raport natal

Află tot ce știu stelele despre tine!

Universul funcționează ca un organism viu. Poziția planetelor pe cer la momentul nașterii tale își va lăsa amprenta asupra personalității tale. Amprentă este un cuvânt bine ales, deoarece identitatea fiecăruia dintre noi este stabilită, într-o oarecare măsură, în momentul în care ne naștem.

Consultarea astrogramei personale îți poate oferi indicii valoroase despre cine ești tu de fapt ca persoană. Te poate ajuta să îți descoperi potențialul latent și adevărata ta misiune în această viață. De asemenea, astrograma natală este o unealtă foarte utilă pe care o poți folosi pentru a-ți conștientiza blocajele și fricile interioare, ajutându-te astfel, să îți atingi mai repede potențialul.

Comandă acum
Vezi un model de hartă

Ce vei afla din harta ta natala?

Care este potențialul tău nativ și talentele tale ascunse?

Harta ta natală îți va prezenta informații referitoare la potențialul tău nativ și la talentele tale ascunse, fiind un instrument de autocunoaștere foarte valoros, în special pentru tineri sau nou născuți, ajutând părinții să înțeleagă mai bine potențialul copilului, chiar înainte ca cel mic să învețe să vorbească.

Ce îți va aduce cu adevărat satisfacție?

Dacă te simți dezorientat/ă în legătură cu ce ar trebui să faci cu viața ta sau dacă simți că te pierzi între mai multe opțiuni și nu te poți hotărî referitor la direcția profesională pe care ar trebui să o urmezi, consultă-ți harta natală! Vei afla detalii importante despre aptitudinile și interesele tale, precum și, despre nevoile proprii pentru a înțelege ce îți va aduce cu adevărat satisfacție.

Ce trebuie să înveți pentru a evolua?

Toți ne naștem cu anumite “restanțe” moștenite din viețile anterioare. Acestea reprezintă, de fapt, lecții pe care trebuie să le învățăm pentru ca sufletul nostru să evolueze. În decursul acestei vieți, vei repeta anumite greșeli până îți vei învăța lecțiile, dar nu ar fi oare mai ușor dacă ai avea acces la informații concrete referitoare la aceste lecții? Harta ta natală îți va dezvălui ce anume trebuie să înveți pentru a evolua în decursul acestei vieți.

Ești destinat/ă pentru a face lucruri mărețe?

De ce unii dintre noi ajungem să trăim vieți mediocre în timp ce alții sunt numiți în poziții de leadership, iar asta, uneori, la o vârstă chiar fragedă? Acest lucru are legătură cu destinul personal. Dacă ai avut norocul să te naști într-un moment în care poziția planetelor era favorabilă, poate fi un semn că vei avea un destin important. E timpul să afli dacă ești destinat/ă pentru a face lucruri mărețe!

Ce spun clienții noștri despre rapoartele noastre?

gemini

Acest raport astrologic aceasta conține niște elemente descriptive mult prea precise care nu lasă loc de ambiguități în interpretare. Mulțumesc, a fost o experiență foarte interesantă!

ANDREI - BRAȘOV
capricorn

Wow, mi-a luat mai mult de o oră să studiez în detaliu harta, nu mă așteptam la atâtea detalii. În multe dintre ele m-am recunoscut, în altele mai puțin. Unele m-au enervat. Cu acestea din urmă o să încep autoevaluarea și planul de a mă înțelege mai bine.

Marius - Roșiorii de Vede
rac

Mi-a plăcut felul în care sunt organizate informaţiile şi o recomand tuturor celor care caută răspunsuri legate de personalitatea lor, opţiuni de carieră sau pur şi simplu pentru a afla mai multe despre ei înşişi si despre persoanele apropiate lor.

Bianca - Brașov

Curios să afli mai multe despre tine?

Comandă acum raportul tău natal