Sinastrie - Raport astrologic pentru cupluri

Vă potriviți? aflați din raportul de sinastrie

Sinastria dintre doi indivizi poate oferi indicii valoroase persoanelor care se află la începutul unei relații și sunt curioase să afle dacă această relație are potențialul de a se transforma într-un parteneriat constructiv de lungă durată. Cunoașterea timpurie a acestor informații vă poate scuti de multă suferință și timp pierdut!

Acest raport se adresează și cuplurilor stabile, putând fi folosit pentru o mai bună înțelegere a dinamicii și a problemelor dintre parteneri, această înțelegere, reprezentând, desigur, un prim pas către consolidarea relației dintre parteneri.

Comandă acum
Vezi un model de hartă

Ce vei afla din raportul de sinastrie?

De ce este atras(ă) de tine?

La începutul oricărei relații, fiecare partener simte o anumită atracție față de celălalt. Această atracție poate fi fizică, psihică, emoțională sau spirituală. În cazurile fericite, ambii parteneri simt atracție reciprocă pe mai multe planuri, dar uneori, putem fi atrași fizic de o persoană fără ca aceasta să simtă același lucru pentru noi. Consultarea hărții sinastriei te va ajuta să înțelegi dacă o altă persoană este atrasă de tine și dacă da, ce anume o atrage la tine.

Care vor fi aspectele problematice în relația voastră?

Se spune că dragostea durează 3 ani. 🙂 Indiferent cât de mult iubim și admirăm o persoană, orice cuplu va experimenta, inevitabil, anumite neînțelegeri și conflicte. Consultă raportul sinastriei pentru a înțelege și a anticipa din timp ariile problematice ale relației voastre. În acest fel vei reuși să gestionezi mult mai matur și mai eficient orice conflict va apărea în relație.

Ce fel de influență veți avea unul asupra celuilalt?

O relație intimă reprezintă un parteneriat 50-50%. Dacă ai avut deja experiența unei relații, știi că partenerul tău va avea o influență asupra ta, așa cum și tu îl vei influența la rândul tău. În mod ideal, ne dorim un partener care să scoată tot ce este mai bun din noi, iar noi să putem face același lucru pentru el/ea. Consultă raportul sinastriei pentru a afla ce fel de influență veți avea unul asupra celuilalt.

Care este potențialul relației voastre?

Indiferent cât de atrași ne simțim față de o persoană, această atracție nu reprezintă, automat, o garanție cum că relația va evolua într-un parteneriat stabil și constructiv. Îmaginează-ți că ai putea știi, încă de la începutul unei relații, dacă aceasta are potențial de dezvoltare. Cât timp și suferință ai scuti? Noi te putem ajuta! Tot ce trebuie să faci este să citești raportul sinastriei. 🙂

Ce spun clienții noștri despre rapoartele noastre?

Zodia Scorpion

”E o metodă bună de a te cunoaște sau de a conștientiza lucruri noi despre tine. Nu mă pricep deloc la “calcule cu planete”, iar uneori am fost chiar reticentă, dar se pare că e mult adevăr în spate. Recomand cu drag!”

Denisa - București
fecioara

”Acesta nu este primul meu raport astrologic, însă este cu siguranță cel mai complex. Cele făcute pe alte site-uri m-au lăsat mereu cu întrebări fără răspuns și cu senzația că este mai mult de aflat. Raportul creat de Alexandra este extrem de complex și detaliat, revin la el de fiecare dată când simt nevoie unei introspecții. Merită toți bani!”

Petra - Tg. Mureș
taur

„O descriere amănunțită și realistă a trăsăturilor de caracter, a predispozițiilor și înclinațiilor personale – atât pozitive, cât și negative – , cu indicii fine, sfaturi și direcții de urmat.”

Nicoleta - Buzău

Curios să afli mai multe despre voi?

Comandă acum raportul de sinastrie