Tranzitul planetelor

Cum te va afecta poziția planetelor in viitorul apropiat?

La fel ca și noi, universul se află într-o continuă mișcare. Orice modificare a poziției planetelor va avea un efect asupra hărții tale natale și implicit, asupra vieții tale.

Raportul despre tranzitele astrologice te poate ajuta să înțelegi ce efect vor avea planetele asupra ta în viitorul apropiat (pe o perioadă de 3, 6 sau 12 luni). În funcție de influențele specifice descrise pe perioade exacte, te poți folosi de un real avantaj în planificarea activităților tale în sfera personală, socială și/sau profesională.

Comandă acum
Vezi un model de hartă

Ce vei afla din raportul de tranzite?

Vrei să știi ce oportunități ți se vor prezenta în viitorul apropiat?

Planetele sunt într-o continuă mișcare. Schimbarea poziției acestora ne influențează atât la nivel colectiv, cât și la nivel individual. Vrei să știi ce oportunități ți se vor prezenta în viitorul apropiat? Comandă un raport astrologic pentru a afla ce oportunități ți se vor prezenta în perioada imediat următoare.

Vei avea parte de evenimente ce te pot schimba ca și persoană?

Odată născuți, menirea fiecăruia dintre noi este să învățăm și să evoluăm. Uneori, în momente cheie ale vieții noastre, ni se întâmplă lucruri cu adevărat importante, scopul acestor întâmplări fiind acela de a ne determina să ne schimbăm și să evoluăm. Află dacă planetele au în program astfel de evenimente semnificative pentru tine în decursul următorului an. 🙂

Vei avea parte de dragoste în perioada ce urmează?

Cu toții vrem să fim iubiți și să iubim la rândul nostru. Nu ți se pare ciudat cum, uneori, indiferent cât de mult îți dorești să găsești dragoste, pur și simplu nu reușești indiferent cât efort depui, iar cum, alteori, mai multe persoane sunt atrase simultan de tine chiar dacă tu ești într-o relație fericită? Consultă raportul tranzitelor pentru a afla care este potențialul tău de atracție în viitorul apropiat.

Ești pregătit(ă) să faci față unei perioade nefaste?

Cu toții avem perioade mai bune și perioade mai proaste. Uneori reușim să avem succes relativ ușor, în timp ce, alteori, nu reușim să obținem ce dorim indiferent cât de mult efort depunem. Raportul tranzitelor te va pregăti pentru eventuale blocaje interioare pe care le vei experimenta în diverse sfere ale vieții tale, iar astfel, vei fi mult mai pregătit pentru a le face față și pentru a trece mai ușor peste perioadele nefaste.

Ce spun clienții noștri despre rapoartele noastre?

Zodia Taur

„O descriere amănunțită și realistă a trăsăturilor de caracter, a predispozițiilor și înclinațiilor personale – atât pozitive, cât și negative – , cu indicii fine, sfaturi și direcții de urmat. Un material cuprinzător, mult mai complex decât m-aș fi așteptat.”

Nicoleta - Buzău
capricorn

„Wow, mi-a luat mai mult de o oră să studiez în detaliu harta, nu mă așteptam la atâtea detalii. În multe dintre ele m-am recunoscut, în altele mai puțin. Unele m-au enervat. Cu acestea din urmă o să încep autoevaluarea și planul de a mă înțelege mai bine.”

Marius - Roșiorii de Vede
Zodia Gemeni

„Spre deosebire de prezicerile de duzină,de genul horoscop, astrograma aceasta conține niște elemente descriptive mult prea precise care nu lasă loc de ambiguități în interpretare.”

Andrei - Brașov

Curios să afli mai multe despre tranzitul planetelor?

Comandă acum raportul de tranzit