Testimoniale

gemini

„Sunt o persoană foarte sceptică în ceea ce privește aceste practici, de previziune a personalității după poziția diverselor astre. Cu toate acestea, trebuie să recunosc că astrograma natală bazată pe data și ora nașterii a reușit să mă surprindă. Spre deosebire de prezicerile de duzină,de genul horoscop, astrograma aceasta conține niște elemente descriptive mult prea precise care nu lasă loc de ambiguități în interpretare.

Nu îmi face neapărat plăcere, dar trebuie să recunosc că în descrierea mea, sunt multe lucruri care nu pot fi caracterizate ca fiind generale și care se potrivesc prea bine personalității mele și modului meu de a fi și de a vedea lumea. Am făcut asta din curiozitate și amuzament și amuzant este că acum sunt și mai curios. Mulțumesc, a fost o experiență foarte interesantă!”

Andrei - Brașov
fecioara

„Am fost mereu un fan al astrologiei, multe dintre relațiile mele au pornit de la un mic research în legătură cu zodia celui ce îmi atrăgea privirea ca și viitor partener, însă de această dată am ales să aflu mai multe despre mine.

Acesta nu este primul meu raport astrologic, însă este cu siguranță cel mai complex. Cele făcute pe alte site-uri m-au lăsat mereu cu întrebări fără răspuns și cu senzația că este mai mult de aflat. Raportul creat de Alexandra este extrem de complex și detaliat, revin la el de fiecare dată când simt nevoie unei introspecții. Merită toți bani.

Cu siguranță voi reveni și pentru o sinastrie, atunci când va mai apărea cineva interesant în viața mea, până atunci, mulțumesc mult Introscop că m-ai ajutat să înțeleg unele lucruri despre mine!”

Petra - Tg. Mureș
rac

„Astrograma s-a potrivit destul de bine cu felul în care sunt din punctul de vedere al personalităţii, a ceea ce mă influenţează şi a felului în care reacţionez în anumite situaţii şi din ce cauză. Mi s-a parut foarte informativă şi pusă bine la punct. Chiar dacă este destul de mult de citit, a meritat efortul.

Mi-a placut felul în care sunt organizate informaţiile şi o recomand tuturor celor care caută răspunsuri legate de personalitatea lor, opţiuni de carieră sau pur şi simplu pentru a afla mai multe despre ei înşişi si despre persoanele apropiate lor.

Mi se pare că m-a ajutat să mă deschid şi să accept anumite probleme şi evenimente negative din viaţa mea prin simplul fapt că le-am citit şi am găsit corelaţia între ele şi felul în care sunt acum.”

Bianca - Brașov
capricorn

„Wow, mi-a luat mai mult de o oră să studiez în detaliu harta, nu mă așteptam la atâtea detalii. În multe dintre ele m-am recunoscut, în altele mai puțin. Unele m-au enervat. Cu acestea din urmă o să încep autoevaluarea și planul de a mă înțelege mai bine.”

Marius - Roșiorii de Vede
Zodia Scorpion

„Introscop mi-a scris un raport astrologic foarte cuprinzător și bine structurat. Am fost surprinsă să descopăr cât de exacte pot fi informațiile și cât de mult s-au potrivit cu personalitatea mea (>90%). E o metodă bună de a te cunoaște sau de a conștientiza lucruri noi despre tine. Nu mă pricep deloc la “calcule cu planete”, iar uneori am fost chiar reticentă, dar se pare că e mult adevăr în spate. Nu mai spun că articolele din revistă sau de la TV nu au nimic în comun cu raportul asta, care e foarte tare. L-am citit și recitit (sau doar pasaje din el) și cel mai drăguț e că e complet confidențial :). Recomand cu drag!”

Denisa - București
Zodia Taur

„O descriere amănunțită și realistă a trăsăturilor de caracter, a predispozițiilor și înclinațiilor personale – atât pozitive, cât și negative – , cu indicii fine, sfaturi și direcții de urmat. Un material cuprinzător, mult mai complex decât m-aș fi așteptat, în care m-am regăsit și, recitindu-l, mai regăsesc puțin din mine.”

Nicoleta - Buzău

Sună interesant? Alege și tu o astogramă

Hartă natalăSinastrieTranzit